Net als toen, maar met het comfort van nu

De charme van de oude straten in Kralingen zit voor een belangrijk deel in de variatie van huizen. Ze verschillen in materiaal, hoogte, dakvorm en kleur. Gemêleerd, toch evenwichtig en een tikje statig. Dat sfeertje en het individuele karakter vind je ook weer terug in De weg naar Kralingen.

Fase 1: uitverkocht,
hét succesproject van Rotterdam

Fase 1 met 52 eengezinswoningen is uitverkocht en opgeleverd. Ruime herenhuizen aan de singel, stadswoningen in rustige woonstraten en hofwoningen in een autovrij binnenstraatje. Alles in de sfeer van Kralingen.
Wil je een indruk krijgen van de architectuur en de kwaliteit van de woningen, download dan de verkoopbrochure van fase 1.

Fase 2a: uitverkocht
bouw gestart oktober 2015

Alle appartementen in Sophiastaete zijn verkocht. De bouw is gestart en de voorlopige prognose is dat de appartementen 3e/4e kwartaal 2016 worden opgeleverd.

Laatste 12 stadswoningen met tuin uitverkocht en in aanbouw!

Prachtige herenhuizen met tuin, stadswoningen met tuin of terras in oud Kralingse stijl. Dat zijn de 62 woningen uit fase 2b. De laatste 12 woningen (bouwnummers 51 t/m 62) zijn verkocht en in aanbouw. Het is niet meer mogelijk om in te schrijven voor De weg naar Keralingen.