Start verkoop donderdag 10 maart


Dit bericht is gepubliceerd op 17 februari 2016.

Het is zover! Op donderdag 10 maart starten we met de verkoop van fase 2b van De weg naar Kralingen. Ons verkoopteam staat ’s avonds tussen 17.00 en 20.00 uur klaar in de serre van restaurant De Tuin aan de Kralingse Plas (Plaszoom 354).

Verkoopstukken online

De weg naar Kralingen fase 2bVanaf 10 maart staan alle verkoopstukken online op www.dewegnaarkralingen.nl en ons verkoopteam staat ’s avonds tussen 17.00 en 20.00 uur klaar in de serre van restaurant De Tuin aan de Kralingse Plas (Plaszoom 354).

Tijdens deze avond kun je de verkoopbrochure ophalen met de prijslijst, het inschrijfformulier en de optielijst. Deze stukken staan dan ook allemaal op de website. Dus als je verhinderd bent, kun je de stukken ook downloaden.

De weg naar Kralingen fase 2b

Let op: Grote drukte verwacht

Tip: wij verwachten donderdagavond 10 maart grote drukte bij de start verkoop. Je kunt inlopen tussen 17.00 en 20.00 uur. Je hoeft dus niet al om 17.00 uur aanwezig te zijn. Daarnaast is het ook mogelijk om vanaf vrijdag 11 maart de brochure bij één van de makelaars op te halen.

De weg naar Kralingen fase 2bHet woningaanbod

In fase 2b van De weg naar Kralingen komen 62 koopwoningen.  Allemaal in de sfeer van oud Kralingen. Vanaf donderdag 10 maart gaan de eerste 50 bouwnummers in verkoop.  Je hebt de keuze uit een ruim herenhuis met tuin, een stadswoning met tuin of een stadswoning met terras en werk- of hobbyruimte.  Alle woningen hebben een privéparkeerplaats.

De weg naar Kralingen fase 2bInschrijven

Vanaf donderdag 10 maart tot maandag 21 maart kun je inschrijven voor de eerste 50 bouwnummers. Als gevolg van bouw- en sloopplanning volgen in september de laatste 12 woningen (rijtje stadswoningen met tuin aan de Catharinastraat). Het moment van inschrijven heeft geen invloed op de toewijzing. Er is geen voorrangsregeling van toepassing en de toewijzing zal plaatsvinden door loting. Op het inschrijfformulier (deze is beschikbaar vanaf 10 maart) zal verder toegelicht worden hoe de loting zal plaatsvinden.